Friday, August 19, 2011

.: Iftar ke-18 (Lanai d'Lakeview, Putrajaya) :

kisah hari khamis lepas, iftar ke-18 aku dengan member2 opis berbuke kat lanai d'lakeview, putrajaya. makanan kira oklah dengan harga rm.21.90 untuk seorang. aku bawak mr.zach, suruh die balik jugak hari khamis. hahaha. suruh balik sebab abah & ma aku balik dari umrah, tapi dah kebetulan nak balik time aku dengan member-member opis nak berbuke so aku ajak mr.zach sekali. so far oklah makan kat situ ade yang sedap dan ade yang kurang sedap.

view kami amek betul2 dekat dengan tasik. mengadap opis PM. view cantik la. tapi tak kose aku nak amek2 gambor. mase tu aku datang pukul 7. sebab tunggu mr.zach sampai dulu. time bulan pose KL double jem dari bulan tak pose. tu yang lambat. sampai2 borak2 jap astu terus terjah makan. amek macam2 tapi makan ciput je lah aku. hahaha..

ni jel gambar yang sempat aku amek. tu pon tak sempat nak amek pic family k.sheema dean. (hahaha) sebab k.sheema dean bz amek makanan.








9 comments:

Rose Emely said...

De Lanai Lakeview Cafe arr dol!
mane plak dtg nama Lenai????
hampesss...tak leh jd juru iklan langsung....

sHeeMa DeaN said...

sonok kannn... hahahah misot.. LENAI dengan LANAI tak sama ek.. ghahahahaha... alorrr pic kita tak ada..

Fyda Rahim said...

lysa: hahaha.. ye ke dol? wa men hentam je wey.. lantak ar.. haha

Fyda Rahim said...

k.sheema: tu la.. xpe.. kt pic akak ade kn.. haha

yatt said...

wah ada udang masak lemak.. korang dtg umah MIL aku larr.. kitorang ada gak buat buffet ramadhan masakan negeri 9.. RM30 sorang... harharhar

...sWeeT uMi... said...

syok kan dpt iftar ramai2 cam ni (^_^)....lain jek muka fyda pakai shawl cam tu hehehee

alyea said...

wah byknye mkanan..terliur tgok..hehe

Fyda Rahim said...

k.naemah: lain eik? muke makin tembam.. dah la tembam pakai lak shawl cm gtu.. mmg xsesuai lsung kn. hehe

Fyda Rahim said...

alyea: terliur ye? jum g mkn kt sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...