Tuesday, August 2, 2011

.: alaaaaa.. tak sukelah gini :.

huhuhu malas nak cite panjang2.. skg sumeorg duk cite (sume ke?hihihi) ttg kisah si Khairul Fahmi Che Mat putus tunang dengan Aimie Harmelia tu.. pape pon cite ni tak best nak dengar. huhuhu.




pape pon hanya KFCM, Elia dan Allah S.W.T saja yang tahu kebenarannya.

6 comments:

lieyalatif said...

aku pun tak suke...tu la kan...org kate hidup ni mcm roda...kejap kat atask, kejap kat bawah...tapi tu laa bile kat atas, lupe diri lak.....org yg selame ni support bagi sokongan mase ko tak glamer dilupe kan.....

kaciwa!~

Fyda Rahim said...

lieya kira kes mcm mawi ke? hehe..

Shima Md. Zahar said...

SAYA SOKONG KENYATAAN PUAN LIEYA LATIFF

...sWeeT uMi... said...

diorg ni sweet couple la cam ne leh jd cam tu...mencik2 tak suke...sape yg salah ni ek...huhuhu

Fyda Rahim said...

k.shima sokong jgk? kn? kn? tp pesal tah.. sy rs cm ok je drg pts.. ishh pelik ni.. hehe.. PANG!

Fyda Rahim said...

sweet umi: tu la.. spe yg slh ni.. org tu ckp gtu.. org ni ckp gni.. jgn jd kes sme cm mawi da la.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...