Monday, August 8, 2011

.: Selamat Pergi & Selamat Kembali. Amin :.

kisah hari ahad aku, semalam ma & abah aku berangkat ke tanah suci mekah untuk tunaikan umrah. alhamdulillah, semoga ma & abah selamat pergi dan kembali. Amin.

so tak ade mood nak taip pepanjang entry utk kali ni. mood sedih wooo. segala pesanan dari ma & abah aku untuk aku & mr.zach insyAllah kami akan laksanakan, dan pesanan aku untuk ma aku sepanjang beribadah kat sana jugak telah aku titipkan. hehehe.. segala jubah, kurma ishhh banyaklah yang aku pesan suruh ma & abah aku belikan. ngeh...ngeh..ngeh..

tapi yang paling penting, aku telah kirimkan salam aku pada Nabi Muhammad S.A.W.

semalam kami 1 family gerak dari rumah pukul 8 lebih. sampai KLIA dalam 9 lebih jugak. tunggu anak buah ma & abah aku sampai. dah sampai borak2 dengan dorang sambil tunggu jemaah yang lain nak check-in segala bagai. dalam pukul 12.45 tghari flight ma & abah aku naik berlepas ke jeddah. huhuhu. tapi mase pergi hantar ma & abah aku ke klia ni mr.zach dlm perjalanan ke putrjaya dari pahang. die terpaksa balik kampung sebab urusan family mertua aku.

mula2 sedih biasa2 je. sekali hari ni terus merundum mood aku. semoga segalanye berjalan dengan lancar. mase sahur tadi aku & mr.zach dah try call ma & abah aku tapi handset off. so tunggu doranglah plak call.

jum ar tengok gambar yang sempat aku snap. tak banyak mana pon.


berkumpul dengan family semua sambil borak2..



duk tggu check in beg.. sampai penat pakat duduk bersila.. hehe


orang yang bertanggungjawab bawak ma & abah aku mgerjakan umrah. terima kasih sebab sponsor pakej umarah utk ma & abah kite. moga di murahkan rezeki abe kie sekeluarga. Amin.


pertama kali aku upload pic INCIK RAHIM... ^_^ (ye muka aku mcm abah aku.. taw pe yang korank pk kan tu) =p




bergambar dengan family jap. mase ni abg2 aku n SIL2 aku duk kat kerusi. pakat duk pgang baby.

mendengar taklimat before masuk


ma, abah dengan cucu sepupu ma aku..
bye2 ma N abah.
selamat mgerjakan ibadah umrah...


::::::last sekali::::
gambar tuan blog dgn bonda tercinta.


6 comments:

...sWeeT uMi... said...

don sedey2 k...semoga abah ngan ma fyda slmt pegi dah slmt balik...amin

yatt said...

haah muka kakak ko sama ngan mak ko kan.. hiihi

Fyda Rahim said...

k.naemah: tq kak. Amin. =)

Fyda Rahim said...

yatt: hahha.. memey lah.. (saje je ko kn)..haha

Shima Md. Zahar said...

warghh pak rahim dah naik belooonn.. seronok pak rahim..

haaaa sayang betul bapak kat anak.. bagi nasihat panjang lebar yerk..

beria mak ko senyum dot..

pakcik rahimmm kita nak kurma limo amah,....

Fyda Rahim said...

k.shima: hahaha nsih pd si degil ni kne pjg2.. br cpt2 insap.. eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...