Wednesday, August 17, 2011

.: unta kat padang pasir pon tak malas macam .... :.


puasa ke-16 aku berbuke biasa2 je. memandangkan semangat nak masak ade tapi mod M dtg plak semalam, so aku berbuke dengan nasi goreng sosej. opkos sedap. aku ni terra msk nasi goreng.. hahaha.

mula2 nak makan kuih2 je time berbuke. sekali pukul 6.30ptg tetibe rasa nak makan nasi goreng. masak nasi pastu keluarkan segala mak nenek bahan2. then terhasil lah nasi goreng sosej aku. kadang2 tak ade mr.zach lagi haru sebab tak ade idea nak masak. kalau die ade reti plak aku nak masak pe. hikhikhik. tu tandanya MALAS. ya Allah memanjang malas je ni. bile tah nak rajin nye..


ini nasi goreng saya. walaupon rupa tak menarik tapi SEDAP ok. ape de hal dgn rupa. janji tekak rasa sedap suda. sedap pd aku la kot. haha

tgk org malas gini la ye kawan2.. amek gambor dlm kuali. hehehe

10 comments:

...sWeeT uMi... said...

kalu dah buntu idea + M mmg nasi goreng je la kan...sama ngan akk kalu tak dek idea bantai goreng nasi jek, janji kenyang kihkihkih...

mawar (^_*) said...

xde la malas sngt pun..kalo malas xde la sosej dlm tu...mest nasi goreng semate2 je kan =p

Fyda Rahim said...

k.naemah: ye mmg btl sgt. tggu hari ni plak. resepi dah ade ni. mggu kerja ni br mkn je pe yg ade.. hehe.

Fyda Rahim said...

ain: mls la tu kalau da lauk2 lain pon xde.. hehehe..

lieyalatif said...

aku lak mmg tak reti2 buat nasi goreng...buat mee goreng aku mmg pakar...tapi nasi goreng manjang tak sedap...pelik tul aku....

adoi...lapo lak tgk nasi goreng ko ni fydot...mesti pedas mencanak ni....bersepah cili api tu hah ...

Fyda Rahim said...

lieya: aku kalu nsi grg ok je.. mee lsung x mjdi.. balik2 nk jd cm mee grg mamak tp yg xsdp la.. haha. a'ah pedas gilo... smpikan aku tgk je cili mkn x.. haha.. asyik bersulam dgn air je.. hehe

sHeeMa DeaN said...

weeeiii sedaaaaappppp owwwwhhh.. harusss balikkk kang aku masak nasi goreng jerk untuk si tembon dgn si keding aku tu...

Fyda Rahim said...

k.shima: ye msk2.. ptg ni da xtaw nk bt pe da.. adoiyai..

Rose Emely said...

Next week lepak umah ko sila masak ini lagik yer...wajib!!! no more order dominos...

Fyda Rahim said...

oitt sot, umah ko plak ye.. ikut turn.. org balik raya pon ikut turn.. suh imah msk nasi grg.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...