Wednesday, August 10, 2011

.: al-Fatihah Hanny punya Style :.

ok sejak berpuasa ni patutnye kenalah rajin, tapi memanjang aku malas nak taip panjang. lenguh. wakakaka.. so aku kasi tunjuk style2 anak buah aku kalau die menyusu dalam botol.

gamaknye memang 'jenis' anak buah aku semua suke benda2 yang kalau melenguhkan orang tulah yang die gemar buat.


nilah anak buah aku NUR AL-FATIHAH HANNY sekarang.. hehehe nama da cantik tp aku duk pggil hanny bunny. hehe.. dulu muka lain. yg lain tang mata. mana datangnye mata die sepet. family aku mato bosar2.. hehe


style yang die nk myusu botol. da macam pe da ko ni bunny oii...


sudahnye aku angkat jugak.. aku tgk semacam je.. da tersedak je. gelojoh nau minum susu..


ni bile da habis myusu botol, hati senang jiwa riang, maen dengan saputangan pon happy.


tapi dalam 3 beradik ni yang si al-fatihah hanny lah yang paling senang. senang nak jaga die. jenis die tak bayak songeh macam kakak die yg no 2. si Arrisa mysarah. si hanny bunny ni plak pantang nampak aku. die mesti tergediks2 nak aku amek. die jugaklah paling glamour antara kakak2 die. siap masuk tv3 2kali dalam segment Wanita Hari Ini bersama-sama dengan kakak aku. satu lagi dalam segment Selamat Pagi Malaysia. astu muke die elok je terprint kat majalah Mingguan Wanita. hehe..





4 comments:

lieyalatif said...

wah glamer budak kecik sorang ni.....nape tak tau....pasal ape die masuk tv fydot.....

semangat kan die...tgk tangan tu ...berketak2.....muke pun gebus jekkkk hah.....

...sWeeT uMi... said...

hahaha mcm2 style dia nyusu tu ye...akk tak pernah jumpe lg bb nyusu style tu....comei la dia, suke tgk, sepet pun sepet lak hehehe

Fyda Rahim said...

lieya: entahlah seigt aku kakak aku ade amek produk kesihatan petah utk baby.. skali msuk tv pon sbb hal tu la.. ttg majalah mingguan wanita tu.. sbb amek produk yg sme jgk.. kalu xslh aku cover si tomok kawen tu.. hehe..

ye die mkin gumuk jgk lieya. penat wey nk dukung je.. hehe

Fyda Rahim said...

k.naemah: hahaha.. tu la psl.. suke nau bt aksi yg pelik2 time myusu.. ptt la mak die suh sy je pgang tiap kali sy ade kt umah die.. lenguh bdn d buatnye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...