Friday, August 5, 2011

.: copy...paste... buat.. sahur.. :

menu mr.zach yang aku beri nama 'sandwichcopynpaste' muahahaha... ouh tak ade nama bagi menu tersebut okay. tak kose aku nak bagi nama kat sandwich tu. haha.


okaylah aku malas nak taip panjang2 so aku kasi tayang menu sahur mr.zach pagi tadi. request dr die jugak. nasib baik sejak 2 3 hari ni aku rajin tengok blog masakan so ade jugak lah terrrrrcopy & paste menu org utk buat sahur & berbuka. haha. biasalah org malas masak + malas nak fikir just copy & paste je. sonang... hihihihi.


bahan²nye dan cara²nye adalah..













dan yang paling best.. mr.zach suke. bagus B senang i nak masak menu2 yang malas2 ni. kerja senang... hehehe

10 comments:

...sWeeT uMi... said...

senang nye nak jaga perut aka mkn mr.zach ni...tak yah susah dok pikir menu grand bagai (^_^)

Fyda Rahim said...

k.naemah: hehehehe.. mmg sng.. time sng sgt sng.. time ssh mau terkujat sy dibuatnye.. hehe

Shima Md. Zahar said...

wow.... hebat.. hebatttt.. smlm tgk harinie buat....

Rose Emely said...

wahhh...kagum kagum!
tak sia-sia print resepi semalam.
tapi aku pelik...sup campbell tu ko celup ke hape???
bercita-cita nak buat jugak laaa

yatt said...

wahhh telah menpraktikkkan apa yg di copy paste nampak... oooo tak pe ko tunggu aku punya pulakkkkk hahahha tak leh blah kan... TUNGGU LEPAS RAYA JE LA JWP NYER

Fyda Rahim said...

k.shima: hahaha.. resepi sng mmg sy bt je kak.. haha kebetulan plak dgn si z nak mkn.. kira ok la kn.. haha

Fyda Rahim said...

lysa: hahaha.. ye aku celup.. sedap jgk celup2 ni. mcm2 nini coklat celup2.. haha...

Fyda Rahim said...

yatt: menu aku copy n paste sume menu yg sng.. tang ssh sila g mkn kt kedai je.. haha.. ok2 ko try bt plak.. visi korank lg gempak dr aku.. xpe2.. sy budak bru belajar dr KAKAK2 semua. hahaha =p

lieyalatif said...

wahkelas ko fydot...ko dah cube dah yeak....cantik wey versi ko....suke aku tgk....aku jamin ni si Z taklame lagi sure naik berat die ni....heheeheheh rajin ko tackle pewot die!

Fyda Rahim said...

haha.. lieya kalu die naik berat bdn kne bt mkn2 sokmo.. tpi kalu jnis z ni.. gtu je la die.. kne rjin sbb xreti msk mcm korank sume.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...