Monday, August 15, 2011

.: 1-300-888-333:.


hari ni dah pose yang ke 15. baru hari ni rasa lapar n dahaga cukup lengkap. nak borak2 pon dah tak larat. hehe. lagi2 tak larat nak fikir masak pe. so mr.zach tak hado. tak payah susah2kan nak masak. makan je ape yg ade kat rumah. hehehe

ok2 ni kisah hari jumaat lepas. sekali godek2 tertengok entry ni belum publish lg. tak pelah kan. bukan lama sangat pon entry yang aku buat ni. berbuke puasa dengan member2. lokasinya rumah aku. hikhikhik. kami bertiga sajork yang nak melayan pizza time berbuke. tekak duk rasa macam omputih wahal kulit aku golap je. golap2 pon aku cungggggggg!!!! ahakz!

kebetulan memang dah lama nk makan dominos pizza, so hari tu aku dengan member lagi 2 orang order dominos (beef pepperoni + prawn passion) kami order yang classic hand tossed je. yang lain aku gorengkan wedges + drumet ayam + dengan hidangan percuma bubur lambuk yang kebetulan opis aku ade buat. alhamdulillah kenyang sampai ke sahur tak bangun2. hahaha.

da2.. aku da malas nak taip pepanjang. tgk jelah menu berbuke pose kami pada hari yang ke-12.









14 comments:

Ayuraza said...

petang ni nak pegi pizza belnaj cik abe makan..hehe..dominos pun ok kan..tapi piza lagi bes kot..hehe

Fyda Rahim said...

ayuraza: sy lg suke dominos.. dulu ok lah piza hut tu skg klu g pon x mkn piza, kalu piza msti dominos. try lah dulu awk.. =)

nick dot anis said...

waaaahhhhhh..fyda,kembang balik selera anis tgk makanan2 kat atas...fuhhhhhhh..lama xmakan pizza.....:D

Fyda Rahim said...

anis: silelah tmbhkn n kmbangkn selera anda.. hehe..

Atiqah Wadiah said...

perghhhh!!!!t'liuqqq

...sWeeT uMi... said...

selera western ari tu yeh hehehe...kalu mkn dominos ni mmg leh abiskan tp cer mkn pizza hut mmg slalu ada yg tapau wat balik, nape ek huhuhu...yg no.2 tu flavour ape ek, cam sedap je kihkihkih

mawar (^_*) said...

fuhhh..bebuke piza..!! tetibe rase mcm nak buke piza jgk la =)
harus ajak en.bf ni (",)

mysha said...

1-300-888-333 sila hantar piZZa ke rumah sY seKarang yer..

hantu ko fyda, dah aku teringin maKan piZZa pulak..

sHeeMa DeaN said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......

oh .. sedappp nyaaaa......

Fyda Rahim said...

k.naemah: yg second pic tu.. prawn passion. sbb piza hut da xsdp sgt da.. hehe

Fyda Rahim said...

ain: harus2.. pergi je mkn.. kalu xg dgn bf pon ko g je ngn kwn2.. banje akak skli. =p

Fyda Rahim said...

sya: hahaha.. lor ko nk jgk ye mkn? sila kol.. haha =p

Fyda Rahim said...

k.shima: alololo sheema dean kito ajok doh awok nyo awok jah jual mhl.. acu jual murah gak.. =p

lieyalatif said...

ALAH KO ni...nan chesse ngan tandori yg aku nak mkn tak mkn2 lagi...ni ko up plak cite pasal pizza...terus tingin pizza plak....lapooo...lapooo...huhuhu

dpt merase kan bubur lambuk kampung baru tu....siap import tukang masak bubur lambuk kg baru ko tau.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...