Tuesday, August 9, 2011

.: nak cakap lebih2 pon diri sendiri pernah buat :.


ni bukan entry mengutuk atau pe. tapi entry yang geram. haha tak samakan?
tadi pagi masa nak pergi kerja aku dah lambat. sekarang bulan puasa so menguji dirilah kan. tapi yang aku geram kot pagi2 'kau' buat hal.. orang nak pergi kerja kot. cukup banyak masa 'kau' kan manusia. aku ingat pagi tadi jer yang kena sekali tgh hari tadi balik rumah hantar anak buah aku, terkena lagi. nak bersumpah tu tak lah. tapi kalau aku tahu siapa manusia tu memang aku sound je.

pebenda?
ni hah...



ni pic masa tgh hari. pagi2 tadi tak amek lah. ramai kot dlm lif. bayangkanlah aku dr level 16 nak tunggu sampai ke G tu. sabor jelah.
so sempena di bulan yang mulia ni aku tetapkan iman aku supaya bersabar. huhuhu

6 comments:

Shima Md. Zahar said...

cian puan fyda rahimmm..
kikikikikiki.... eh bukan selalu ko pun buat ker... ngehhhhh

Rose Emely said...

kah kah kah
gelak sama dia
rasakan ko!
len kali jgn buat kat org len yerk....hahahaha

Fyda Rahim said...

hahaha.. aku bt xsebyk bdk tu bt k.shima.. eh bkn akak ke yg suruh buat? hahaha =p

Fyda Rahim said...

lysa: hahaha.. 'memey rrr....'

lieyalatif said...

haahhahaha...hangin jek kan bile tgk lampu button tu menyala ....sian ko kene benti tiap2 tingkat...tapi kat kuarters aku dulu, kite leh tekan balik tuk cancel kan ...ni tak leh ke wey...

Fyda Rahim said...

lieya: lor ade ke? xtaw plak.. ni pes time duk umah tggi. haha.. kalu ade button like kt situ aku psti akan like.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...