Monday, March 7, 2011

.:update movie:.

huhuhu. aku ni kalau tak update cite2 yg duk tayang kat GSC o TGV mmg tak sah, lagi2 cite yg selalo aku tengok setiap bulan. eh boleh dikatakan tak pernahah aku tak gi tengok walaupun cume aku dapat tgk dalam 3 movie untuk sebulan. bulan februari ade kurang dari sepuluh aku tengok. tak banyak macam selalo. ok jugak dari tak tengok langsung. so untuk bulan march ni, aku rasa tak dapat tengok banyak2 macam selalo. kiranye tahun ni aku dapat tengok wayang kurang dari sepuloh lah. start bulan januari pon dalm 5-7 movie sebulan dpt tgk. macam base aku tgk movie yg best2 je (best pada aku ok, pada korank aku tak taw) dlm bulan ni tak banyak sgt cite yg menarik. last aku gi tengok wyg pon ade orang GSC tegur jarang nampak aku macam selalo. haha.

cite pembuka utk bulan march ni mungkin aku layan cite THE ADJUSTMENT BUREAU, THE FIGHTER, BLACK SWAN, HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA (ade perubahan tarikh lau xslh aku)
yang tu kot yg beh buat sementara, cume aku nk tgk cite sanctum tak dpt lagi sbb mr.zach kate boring. huhuhu. so untuk 1-10 march tu ade dlm 4movie yg aku nk tgk. korank da taw nk tgk cite pe?


-the adjustment bureau-


-hikayat merong mahawangsa-


-the fighter-

4 comments:

zach said...

jom2 d GSC...
tny GSC bley x nk bli hall tue 1...
org bli umah kte bli hall GSC... amcm de bran?

dollyadam said...

aku like ur statement zachh!!! hihihihi

Fyda Rahim said...

mr.zach : haha, wa ok je, lu bg wit kira jd je. =p

Fyda Rahim said...

dolly: ko mmg!! haha =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...