Wednesday, March 16, 2011

.: sushi sushu susha, haha :.

muahaha. lunch tgh hari semalam cume tinggal aku dgn member opis aku je. sebab member yg lain tak ade, sorang MC, sorang EL, sorang kua gi check-up, sorang tak dtg kije. so tinggal aku dgn misot. misot? hehe. misot tu name jepun member aku. hikhikhikhik. comelkn name misot yg aku bg tu? hehe =)

kami gi terjah sushi king. hehe. aku ni bukan dlm kaum yg mkn sushi sgt2. boleh makan tapi tak lah macam2 aku mkn. tiap kali dtg sushi king kompem2 aku order yg sama je. hehe. jadilahkan... tekak aku tekak bangsa melayunye yang pure 500%. hahaha. tgh hari aku dengan member opis makan2 kat sushi king ni tu sume sebab tingin nak makan si TAKOYAKI. aku kalu bende tu nohal boleh je telan. tapi kalau EBIKO ke TOBIKO ke memang aku tak boleh makan. sebab? entah tak tahu punce nape rasa macam tak boleh nak telan. wahal kaler oren kaler pujaan aku. tu. haha. jadinya dengan member opis aku cume order takoyaki & ade beberape menu yg len.








-tu semua gambar mase aku dgn member opis makan tgh hari-


setel mkn sume aku terase mcm nk makan lagi sushi king. haha. sebab tak puas plak makan takoyaki. haha. sudahnye aku ajak mr.zach. huh. dugaan ajak ini olang. sebab die tak makan + tak pernah rasa + M.E.M.A.N.G tak suke makan sushi king. die suka makan N.A.S.I je. so aku pujuk sungguh2 siap ckp try dulu lepas ni tak nak makan pon tak pe da. hahaha last2 adegan pujuk memujuk berjaya. mr.zach akur then polo aku gi makan takoyaki. hahaha. dgn mr.zach pon aku ttp amek/order yang sama iaitu takoyaki, cume plus dgn Tori Karaage Tempura, Innari Boat Tuna, Tuna Mayo, Tori Karaage. air plak aku minum green tea + mr.zach Vanilla Shake.







ni plak second round makan sushi dgn mr.zach. belum cukup hbt mkn sushi bertingkat2 mcm member opis aku. hehe

paling best mr.zach nak jugak masuk sushi king & teman aku, yang paling penting die nak jugak masuk, pasni kalau lu tak nak gi da takpe. aku tak pakse da. sian wey sampaikan tak selesaperut die sebab nak jaga hati aku. hehehe. sory zach..

4 comments:

Nava.K said...

looks so delicious and tempting me to try for sure.

zach said...

sedap jgk bonarnye....
tp b4 mkn pewot mau lapar klu x mmg mual...haha

Fyda Rahim said...

Nava.K : yes so delicious... yumieee =)

Fyda Rahim said...

mr.zach: kan?kn? kn? sedapkn? so leh gi mkn lg la? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...