Thursday, March 24, 2011

.: hahaha!!! akhirnye... :.

entry ni still panas2 lagi.. entry teruja? mungkin... hahaha

hari ni aku balik kije singgah kat Alamanda.. motif gi manda? nak byr duit kete..(tapi tak bayar) sekali gediks nk jugak balik dgn mr.zach. so aku tunggu die kat manda je. (die dr KL) so tunggu punye tunggu aku lepak kat MPH sambil duk usha2 buku.. skli mr.zach kol, aku ckp aku dekat tropicana life.. motif? mod gediks nk maen hide n seek la konon. hakhakhakhaktuihhh. sekali tak sempat nak sembunyi bagai die da nmpk aku. di kelilingi oleh orang ramai boleh plak die buat surprise kat aku.. hahahaha.. sonok gile wey.. kn beh hari2 dpt mr.zach bt gini.. ouhhhhhhhhhhh sonoknye... PANG!!!!!!!!

aku dapat ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
skroll lagi ye
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dan lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lagi la wey.. jgn benti..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
malas da? sikit lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok2.. ni hah yg aku dapat
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

si oren ROXY


tengok, dpt2 trs amek pic.. astu tepek.. tak tukar pon masenye.. haha

cantek tak? tak? takpe2.. tak cantek pd korank janji pd aku cantek da la.. haha



pada mr.zach, thanks sebab belikan si oren ni bt sy.. suke gile2.. sampaikan da gile ni.. haha. ^_^
n jam ni MEMANG untuk ladies rupenye...
****entry ni bukalah nk mnunjuk2 ye.. sbb jam je pon.. n harga tak standing hrga brand laen.. tapi org cm aku tak mmpu nk beli yg branded2.. lagi2 dpt hadiah.. so roxy pon da ckup ok pd aku. =)




4 comments:

zach said...

berlari2 aku ke quiksilver klcc tuh semate2 nk dptkn c 'oren' tu tau...mmg die anta 1 tuk outlet tu...n i'm so lucky can get thats 'thing'...fuhhhh

Fyda Rahim said...

mr.zach: hahaha.. xpe2 setiap langkah yg ko lari tu dpt pahla sbb tolong belikn si oren. thanks ye. mmg suke gile2.. sampikn nk bkk jam ni pon xtaw cm ne.. pndai pkai je. camno ni zach wey?

dollyadam said...

oh sweeettttnye korang..ehhehehe..zach, belikan utk aku plak...hahahahhaa!! PANG!!!!

Fyda Rahim said...

dolly: hahaha..toce2.. (ko igt sng nk tggu zach 'sweet' gtu?)t aku try suh zach BELIKAN tuk ko ye dodot. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...