Monday, December 6, 2010

.: makan-makan:.

time ni mr.zach gi MARA setelkan pinjaman MARA die yang hari tu lah. ingat nak buat entry lepas tu, sekali 'BERUKBAND' aku kne bar sebab tak gi bayar. (terlupe, hehe). so nak qadar la balik entry tu. ingat nk buat hari sabtu, sekali aku dengan family terpakse ke pulau pinang. (nanti aku cite kenapa kami sekeluarga pergi penang) so disebabkan hal tu maka aku terpaksa lah tangguhkan dulu. panjang plak mukadimah aku ni. ok2 jum layan pic makan-makan aku yg ciput kami di BTS, KL. psssssssssst... mr.zach ini kalu kuar, die suka makan nasi ok. aku ajak di makan kat kenny rogers tak nak, ajak makan sushi tak nak, eh suma lah aku ajak tp yang die nak nasi so kami makan di RASA UTARA. nk makan kat tempat tu kena tunggu mood die ok baru la aku dapat gi makan, kalu tak aku gi sendiri tak pon dengan member2 opis..(makan kat srasa utara base je, tak lah sedap mana pon) ahakz!





tu menu yang kami order, mr.zach nasi ayam, aku nasi Beryani


menu aku (best lagi nasi beryani KAPITAN PENANG) hehe


menu mr.zach

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

last pic kami berdua.. ngeee..ngee...

mr.zach ni kalu aku suh senyum susah gile nk senyum.. huh! tu je die mampu buat. geram je aku.


post by:-


4 comments:

dollyadam said...

saket mata aku nengok..hakhakhakhak!!!

gurau je kak fydot

bluerkkkk!!!

Fyda Rahim said...

hahaha... ko yg sakit, aku tak sakit.. aku bahagia... hikhikhik =p.. jum dodol kite bahagia bersama2... wakakaka

yatt said...

rasa utara ni kat mana??

Fyda Rahim said...

kat berjaya time square yatt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...