Tuesday, December 21, 2010

.: ahad yang loving. ahakz! :.

kisahnye hari ahad lepas, mr.zach datang dari pahang nak jumpe aku. (auwww i loikee!!) so pepagi buto (pagi buto aku adalah kul 10 ye kawan². haha) aku da siap nak gi amek die kat bus stand pekeliling, kl nuh. mr.zach datang jumpe aku sebab nak bagi handset aku yang da siap di repair (jauh nau hset aku hantor repair, hehe) so bile mr.zach kat depan mata aku, aku jadi pelik tengok die, yelah tetibe rambut die berserabai ok siap pakai 'cekak' a.k.a skaf (cekak tu aku yg panggil) terus aku cakap

aku: lu pehal rambut panjang? serabai je wa tengok?"
mr.zach: 'eh tak lawa ke rambut wa?'
aku: '
eh lawa je' tak sampai hati nak cakap lebih². haha.

tp
tetibe mr.zach surprieskan aku dgn bagi aku bubur asyura yang mak die buat (wahhhhh bakal MIL bagi bubur asyura kat aku, kembang semangkuk hati aku. opkos hepy gile dowh) mr.zach datang sebab mak die suruh bagi kat aku sikit bubur asyura, ade lah dalam 1 bekas (kecil je, cukup untuk aku dgn abang aku) mak die bagi. dulu aku tak makan sangat asyura ni, sebabnye? rupanye yang tak membangkit selera aku, tp tu dulu, sekarangg makan je & rupanye tak peting kerana rasanye amat sedap sekali, hahaha. lepas amek mr.zach kami berpatah balik ke putrajaya sebab nak tgk wayang ,wahal da dekat kl tp nak jugak patah balik ke putrajaya (putrajaya dihatiku okay!.. hehe) jadinye hari ahad tu kami layan 2 movie (petang & malam) dalam mase 1 hari (normal bagi aku dengan mr.zach) setel tengok wayang pukul 1lebih kot. niat nak gi makan² lepas tu tp kesian mr.zach sebab penat sudahnya kami balik rumah masing² & tido. HEAVEN!

tu je cite hari ahad aku, simple tp beh + hepy tu da cukup bagi aku. esoknye (isnin) mr.zach balik pahang. kejap je jumpe, da kate datang bagi bubur asyurakn. pahang ke kl tu normal bg mr.zach kecualilah kl ke kelantan sangat² tak 'normal' bagi mr.zach. hahaha. jum layan gambor aku dengan mr.zach.



da makan baru tingat nk amek gambor.. hehe. sedap ok. kena dgn tekak aku sebab tak manis.



aku n mr.zach layan cite TRON n NARNIA.


post by:-


2 comments:

dollyadam said...

beh ke TRON?

Fyda Rahim said...

beh je.. aku tgk muvie sume cite yg beh ok... hahaha =p g ar ko tgk dolly..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...