Friday, June 6, 2014

.: Final Piala FA :.

Assalamuaikum....
 
Sebut bola mmg tak leh pisahkan dr hidup aku. Jiwa aku mmg suke bola2 ni. Pernah jugak mase bdn kurus2 dulu main futsal. Skg? Nk kejar bola pon semput je. Hahha..
 
Bab tengok bola mmg aku suke. Lg2 sekarang bola sepak Malaysia penuh warna warni. masing2 sokong team masing2. Aku? Wajib lah THE RED WARRIOS (TRW). Tahun ni xde luck mcm tahun sebelum2 ni. Tak pe fikir postif.. apa jugak yg terjadi aku tetap dengan team aku. Jatuh bangun TRW aku tetap sokong. Tahun ni piala FA pahang vs Felda. Kena akui meraka layak utk menang. Tapi siapa juara nanti kita saksikan.
 
Dekat rumah ade sorang penyokong pahang. Mr.zach la. Thn lepas mmg bergaduh2 la laki bini sebab menyokong team masing2. Yg ammni jd penyokong lalang. Hahaha.
Aku ni jgn kata bola kt malaysia je world cup thn ni mmg tak sabar nk tunggu. 4thn lps layan sensorg sbb masih bujang. Layan dkt mekdi sambil ajak kwn2 layan bola. Thn ni? Ermmm hrp2 dpt la layan.
Td aku sms z tnye psl bola... hahah. Sure la kerek mamat tu. Team die ke final kn.. so sebab aku ade dendam ( sebab kne kutuk team aku kalah thn lps) so mmg aku sokong felda la. Tunggu saat nk kutuk team die kalah. Hahaha.
 
Meh tgk status 'penyokong lalang' ni. Tetibe ko nk sokong felda kn.. hahhaa.
 
hahaha. sure mr.zach suh aku delete status ni. hahaha

3 comments:

lieyalatif said...

i tak suke bola2 nie...i gugurl2 ayu2 muslimah...auwwwww!! (sambil libas shawl)

mama bella said...
This comment has been removed by the author.
mama bella said...

hahah libas dress tepi tasik dayang bunting dah la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...