Wednesday, June 18, 2014

.: B.L.O.C.K:.

Hahaha sampai 2x ko nk up entry hr ni dah kenapa? Hahaha.  Aku nak pulun banyak2 upkn entry. Entah2 esok blog aku dah kene block dr opis. Adoiyai... dorang ni semua nak block. Tak faham aku. Payah dah nk blog walking macam ni. Ermmm..
Memang kena buat semua thru enset la. Enset ni aku setting utk update.. utk komen aku x bt. Komen2 n blog walking aku lg syok pakai PC. Skg dah kena block jenuh la aku nk hadap skrin note ni. Hahaha
 
Eh nk tunjuk sumthng ni. Taraaaa!!! Utk percuti bff nanti. Haha.. layankn je.  Aku tunjuk nama je dlu.. 
 

2 comments:

mama bella said...

hahahah laki aku ckp ni nak pi main futsal ke hapa :)

Rasyiqah said...

team futsal.. jauh nak g lawan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...