Tuesday, October 18, 2011

.: Beger Bodoh :.


hari tu member office ade ckp balik rumah nak buat burger sendiri, aku plak masa tu telan air liur tapi fikir macam nak makan nasi goreng je. sekali balik dah masak sume nasi sudahnye nasi tak makan tapi duk gediks masak daging beger. aku buat beger bodoh, sian beger tu.. hakhakhak. beger bodoh utk aku masak dlm masa 10minit je. sekarang asyik lapar je. tak tahu sebab apa astu nak makan dan2 tu jugak. lambat je makan perut masuk angin. tension aku. so skg mr.zach banyak beli barang yang simple utk aku masak. tapi haram bini die nk masak. hahaha. astu pantang terfikir soal masakan ade je yang aku nak makan. buat tak pandai tapi makan pandai. kahkahkahk. sudahnye memudahnye kije, aku siapkan beger bodoh. zup zap zup zap siap dlm 10minit. haha. aku buat 3 layer. lantaklah tak nampak 3 layer pon janji sedap pd tekak aku. astu segala jenis salad tak ade. yg ade tomato je. belasah jelah. janji tomato tu sayur jugak. setel sume melantak depan TV tengok kartun, lepas makan bantai tido. terbaik tak bini lu Mr.Zach? mampus aku kalau zach tahu aku gitu. haha.

2 comments:

AJ Caldilova Edrez said...

hmmmmm....
memang la kuat makan skrg sbb =)
mr z tak kisah tu, ngehehe *dia makin sayang laa*

Fyda Rahim said...

k.ain: tu la psl.. tp ade cite sdh jgk kak.. lau akak on9 cht kt fb sy cite k.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...