Monday, October 28, 2013

.: Ragam Hyra #6 :.

Assalamuaikum

Amboi2 sekali dua ko up entry. Muahaha... bile dah ade anak opkos kisah nak je memenuhi ruangan blog aku.. pd yg tak suke tak boleh kata apa.. sila jgn bc.. ^_^

Budak2 kalau nk belajar sure benda yg akan die nk adalah melihat.. sentuh.. etc.. so ammni ni pantang kalau aku masak sure datang tepuk2 peha aku suruh dukung die. Kadang2 panggil ma... ma.. ma... sambil tunjuk (kuali n periuk aku atas dpr) kalau mr.zach ade aku layan jap je. Kalau mr.zach xde tu sgt parah.. sebab kena dukung die. Sambil tu jenis aku suke cakap dgn die.. cth ' mama masak sup.. tgk sayur ni.. nanti ammni n papa nk mkn.. '. Tapi kalau aku xdan nk melayan aku jerit je... ' hubby ko amek anak ko ni... ' hah gitewwww...

Ni ragam si hyra suke nau punggah2 pinggan mangkuk. . Bekas tipuware.. ishh cawan2 sume die kua kan.. kdg2 mr.zach tgk je.. alasan.. anak nk belajar.. hoiii alang2 belajar keluarkn brg ko ajar kms kn balik. Grm!!!

1 comment:

sHeeMa DeaN said...

hahahahhaha.. betul gak kan.. dah belajar menyepah.. apa kata ajar mengemas sekali kan.. hahahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...