Wednesday, January 29, 2014

.: mek selamoh :.

Assalamualaikum
Ya ampun... dah 2bulan lebih tak update blog. Tak.lain tak bukan MALAS. Ye aku mmg malas. Gambar banyak. Kenkonon nak tepek kt blog tp non hado... hahaha.. yg rajin tgk blog orang. Blog sendiri terabai.

Nak wish tahun baru dah nak cecah sebulan dah kot. So aku wish Chinese New year jelah kat korank2 yang menyambutnya. Gong xi... gong xi fai cai.. (sambil terhangguk2 kepala n tgn aku) hehe.

Alalhai.... mood tetap swings ni. bajet mcm busy kan diri wahal tak busy mana. Ade kije nk bt tapi taklah banyak. So settle buat kije tetibe terrrrseru nk update blog. Insya Allah klu rajin (hahaha) aku kasi cite hal2 yg belaku dlm tempoh 2 bln. Dah la aku ni jenis pelupa.. hrp2 mampu lah ingat balik moment2 indah aku.. hakhakhaktuihhh...

Ok next entry baru aku cite. Utk hari ni hah amek pic dak gumuk ni. Possing baik punye.. sapa? Mek selamoh..

3 comments:

Adliza Azilda said...

alolololo omelnye dia

Fyda Rahim said...

aunty ad: opkos lah mcm mama die kn. haha. eh ad nk byr duit sabun ni

Rasyiqah said...

Joyahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...