Thursday, September 19, 2013

.: wechat group :.

Assalamuaikum
 
Chosan lengloi.....lengchai... (takat tu je reti kalau nak cakap kontonis pon) hahahha.
 
Ok2 korank ada kawan? Sure ade kan. Aku jarang cite trntang kawan2 aku. Ni kira kawan yg kt opis kt umah. Balik2 dorang. Memang kalau ayat kasarnye.. balik2 dorang je kawan yg aku duk ade. Esok2 kot dah pindah ostolia tak la kn.. hahahaha.
 
Meh nk cite. Aku perati je peel seorang2 ni. Bile wechat je dr setat pagi sampai ke  pagi esok  belum tentu stop. Topic macam2. Idea sorang2 nk borak tu memang mcm air. Mencurah2 je. Dr topic ilmiah sampi topical sengal sume dgn dorang2 ni jelah. So bile dah dorang je kawan yg aku ade.. bayanglah hidup hari2 aku. Boring? Mana ade boring.  Meh layan pic peel seorang2. Ade je idea... hahhaha.
 
 
 
 
hahaha... kisahnye member kita orang baru lepas bersalin hari ahad lepas. so dpt baby gurl yang sgt bam2 n comei.. ( mase tengok anak member terus tingat ammni mase lepas bersalinkan die) so kami yg sengal2 main teka2 baling dadu dlm wechat group. ko mampu baling2 dadu dalam wechat?  Nampak kasar pd orang tp sgt2 manja2 pd kami. ahakz.. manja ke wey korank...   

3 comments:

lieyalatif said...

hahahaha mmg lawak gile hokey!

berkawan ngan korang2 mmg buat aku pagal to the max hahaahahahah

Fyda Rahim said...

hahaha... seb bek x print skrin yg g exam jus tu.. aku rs tu pling lawak.. hahaha...

sHeeMa DeaN said...

hahahahahhahah.. seriusss lawak ok .. ko laaa .. kalau bab buat kuiz memang terbaikkk.. tak pasal pasal baby Q jadi bahan.. hahahahhaha nasib ko le diksskan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...