Monday, September 9, 2013

.: Jamuan Raya Bahagian :.

Assalamuaikum
Wah raya dah habis aku bru nk update entry raya di office. Nak buat mcm mana jamuan raya utk bahagian aku ni buta di hujung2 syawal. Hahhaha.. janji hado..
 
Before jamuan adelah meeting skit. Kena plak jd ahli deco2 masa jamuan nanti. Unit pengurusan projek kena buat deco2. So xdelah sgt bt2 pon.. idea dan barang nk deco raya dah xde pasaraya jual. Jalan terbaik kita org ni amek yg unit punya. Sng n jimat. Hahaha..
 
So kami cuma bt photo booth je. Deco2 bodoh je. Tp hambek ko jd sambutan.. Alhamdulillah. usaha kami berbaloi walaupon hanya simple tp ikhlas. yang bestnye sebelum mula acara makan2 ni. setiap unit harus bersama bersama. gempak ok.. (sendiri puji) haha. 
Ok mls dah nk taip2. Korank tgk jelah gambar. Tp jgn muntah ye sebab dah kami2 yg deco dah tentu kami2 yg kne berposing dlu.. hahahha.
 
 
hehe.. org2 kuat dlm mcm2 proses.. sume barang dari unit kita org je.
 
bermulalah sesi deco2 kami..
 
haha.. caption kwn aku kt IG die... "dua bdk hitam ddk deco2.."
 
 
 
 
 
 mempelkenalkan J.A.S
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hahahha.. hanya kita2 je taw.. hahhaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 pantang hala camera/ phone sume ade je gaya.. haha..
 
 
last bergambar dengan unit aku. UNit Pemilihan Dan kelulusan Projek.. ade sorg yg xde.. pn. liya mana kamu disaat ni....




 

2 comments:

dear xila said...

kreatif2...gambaq mknn takde ke? heee

sHeeMa DeaN said...

cantikk kann..kan..kan.. kite suka!!! hasil usaha mendapat sambutan.. gitu......

syabas untuk geng J.A.S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...