Wednesday, September 21, 2011

.: ni kira hobi ke? :.



ade member office aku tanya ' ko dah lama kan tak tengok wayang fyd'. uwaaaaaaaaa ye sgt lama okay aku tak layan movie. sebabnya bulan 6 lepas aku dengan mr.zach busy nak uruskan hal kenduri kahwin, bulan 7 dah kahwin sempat tengok 2 3 movie je. kalau dulu aku layan movie 10 MOVIE dlm sebulan. bulan 8 hari tu plak puasa so lagilah tak tengok wayang ( kot org gi solat tarawikh ko gi tengok wayang.. tak sesuaikan) ingatkan bulan ni nak tengok wayang kira sesi membalas dendam sekali mr.zach beli dvd die kata layan je kat rumah. sekali beli 6 dvd ye. adoiiiii. TAPI dvd yang die beli semua cite yang aku dengan die dah layan kat GSC. macam orang lain, yang mana cite baru keluar beli dvd tapi untuk aku dengan mr.zach tak. movie baru tetap layan kat GSC. setengah orang kate membazir dah tengok beli buat apekan, tapi jenis peminat wayang macam aku dengan mr.zach tak boleh tinggal minat tu. haha. kalau nak tinggal pun mungkin 1 hari nanti kot. sekarang makin kurang sebab mr.zach final year kat IMR. so aku kena fahamlah nak buat macam manakan dah laki student ni. tapi lepas ni siap ko GSC. hehe. aku akan buat 1 hari layan 3 4 movie macam sebelum2 ni. hahaha. lantaklah orang nak cakap pe. dah minat. hehe.


so ade sape2 nk pinjam dvd aku? haha.. jgn risaw sume cite yang terkini ok. (yang lama2 pon ade jugak) anyone? ahakz!

9 comments:

Somel-somel Azilda Qasreyna said...

nak pinjam!!!!

Fyda Rahim said...

ad: utk ad.. sejam 50hinggit.. mau? tmsk delivery ke block A. hehe

mysha said...

fyda~ko naMpaK tAK aku aNgkAt keyboARd nak pinjAM DVD ko??? ekekeke.. aKu nih LAgi sedey seJak beRANak keCik nih lGsg takder chanCE nak g jeNguk waYang huhuhu

taKper t mR.zaCh ko da bis beLajo ko rePEAt balik.. taK pun TinggaL jer teRUs kat cInema tu ekekeke

sHeeMa DeaN said...

didottt....
ko buat amaljariah kat akkak ko nie.. nak pinjam thorn...

sHeeMa DeaN said...

didottt....
ko buat amaljariah kat akkak ko nie.. nak pinjam thorn...

yatt said...

fyd.. dulu sblm kawen boleh la hobi tgk wayang dah kawen hobi nyer buat wayang pulakk...haha ehhh tak de la ... joking

dah kawen mcm tu la malas nak kuar dok umah lagi syokkkkkkkkkkkkkkk...

aku jugak yg tak syok dok umah haihhh bila la nak berubah tahhh....huhu

Fyda Rahim said...

sya: hahaha.. nmpk2.. aku mmg psg cctv kt pat ko.. haha..

Fyda Rahim said...

k.shima: bt amal jariah tu cam kne bg sume je? haha.. kak lau ko nk tgk gtaw je la.. kang sy bg lah akak pjam.. takat mber2 ni 50hinggit sejam.. pe de hal.. haha..

Fyda Rahim said...

yatt: bt wyg sndri? hahaha.. yg tu harus.. hahah.. adoiyai..

aku pon lau pk lik mmg nk lyn sorg.. kang xpsl kantoi dgn z. b4 kawen selalo je aku lyn sorg2.. da kwen cam x beh lak ygn sorg. ahakz! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...