Monday, July 25, 2011

.: what day is today????? :.



today is monday.. haha..

so bile isnin opkos akan lemaukan?.. sebab ape? sebab start keje adalah hari isnin.. kenapa isnin tu lemau? isnin tak lemau tapi aku owez lemau. hahahaha. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. hari ni aku tak lemau.. sebab hari ni 25 july. tiap2 tahun aku akan tunggu date ni.

ini semua kerana pada 25 july adalah hari lahir aku. hari ni jadi lagi paling bermakna, bile hari ni family+ husband ade bersama2 aku. so tak celebrate pon aku tak kisah janji dorang ni ade bersama aku hari ni.

to my lurvly mum... terima kasih kerana tiada ma.. tiada jugaklah anakmu ini. kasih + sayang + p'gorbanan ma tak pernah anakmu lupai. tiada ucapan yg boleh diucap kerana melahirkan aku moga ma n abah sihat dan jugak panjang umur. Amin. ^_^

to my lurvly hubby, mr.zach tq sebab banyak bersabar dan berkorban. lysm.


6 comments:

mawar (^_*) said...

hEpi besdAy kAk..!!

besday akak sama dgn adik sy la...
hehhe...ILYSM =)

Shima Md. Zahar said...

entry yg akk tunggu.. lama benor ko tak update...

HAPPY BIRTHDAY... sekali lagi....

...sWeeT uMi... said...

eppy besday fyda (^_^)

Fyda Rahim said...

ain: tq ain.. mne hadiah? kne bg dua lah hadiah.. utk kawen n bufday.. aha

Fyda Rahim said...

k.shimot mimot: ouh u peminat i ke? PANG! haha

Fyda Rahim said...

sweet umi: tq kak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...