Monday, July 18, 2011

.: mr.zach tersampuk gamaknye:.




*
*
*
*
*
*
*

sejak sekarang tak kira pagi, tgh hari or malam mr.zach nak makan ni je. mushroom sup (cream) + roti bakar. memang senang cara nak buatnya tapi yang aku tak suke sebab nak pulun makan benda alah ni macam kat rumah dah habis makanan gamaknya. nak tak nak aku buatkan jugak. aku bukan tak bagi makan mushroom tu tapi misi nak gemuk dah jadi lain die maintain je sekali aku jugak yang gemuk ni. hehehe. ye lah.. sebab ade satu malam bile aku masak nasi + lauk pauk segala bagai die boleh cakap ' B nk mkn mushroom sup + roti je tak nk yg lain.' hah aku ni dah pecah peluh masak kan utk die. geram je aku. sudahnye? aku melantak nasi die melantak mushroom sup. hahaha.

pekena tah tetibe die beria nak makan tu je. selalo nak makan menu gitu adalah aku ni hah.. ni die plak.. tersampuk dek ape aku tak tau.. hehehe.. tak pe lah janji aku masak die makan. ^_^

tapi memandangkan adik mr.zach ade datang rumah aku untuk interview, pagi tu aku buat 2 bekpes. satu utk mr.zach satu untuk adik mr.zach. hehe. wahh cara cakap macam pandai masak je kan sampaikan buat dua menu untuk bekpes... non hado okay.. aku buatkan adik mr.zach nasi goreng yang aku main belasah je + simple2.. hehe kesian plak kat adik mr.zach.... nak cepat nak buat mcm mana kan. interviewnye awal pagi sangat.



4 comments:

mawar (^_*) said...

syedapp nye nasi goreng tu =P

Fyda Rahim said...

ain: hehehe.. jujur ckp ni.. x sedap ok. haha..

...sWeeT uMi... said...

selera western nmpk mr zach ni hehehe...tang nasi goreng tu kire ok la dr tak dek langsung...ye dak (^_^)

Fyda Rahim said...

sweet umi: mod western tgh mari gamaknye.. mintak lebih2 mmg ajak g makan kt kedai ar.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...