Thursday, April 7, 2011

.: yang ke-10 :.

sebenarnye entry ni da lama nk tepek.. tapi asyik sakit + malas je aku, sudahnye duk terperam je. memandangkan mood minggu ni mood malas so hanya cite ciput2 je akan aku tepek.

ni kisah anak buah aku yang ke-10. (haha anak buah orang lain lagi ramai.. tak kecoh pon) haha. ni bukan nk kecoh tapi nak suh blog aku owez ade cite so nak ke tak nak ke aku tepek jugak. muahahaha. oaky2 nama anak si tecik ni NUR ALFATIHAH HANY. anak kakak aku. melengkapkan lagi cucu perempuan incik Rahim ke-9. (hero ade sorang je). sekarang incik rahim duk tunggu cucu ke-11 & 12. Alhamdulillah makin ramai umat Nabi Muhammad. aku je belum m'yumbangkan pape untuk abah aku. relax eik abah.. kasi peluang kat kakak aku & kakak ipar aku dulu, lagi2 dorang da tua, so biar dorang yang duk pulun bagi cucu kat family aku. kahkahkahkahkahkah. ok nilah si HANY BUNNY anak buah aku yg ke-10.




budak si HANY BUNNY mukenye sebijik same dgn kakak die time kakak die kecik2 dulu.. si NUR ARISSA MYSARAH.

4 comments:

Shima Md. Zahar said...

tomeii..
fydaaaa akan menyumbangkan cucu kpd en.rahim akhir tahun nie kan... hikhikhikhik

Fairus Bin Mamat said...

COMEL SUNGGUH..

Fyda Rahim said...

k.shimot: no komen (rasa cm artis plak.) kahkahkahkah.

Fyda Rahim said...

fairus: toce2.. mmg comel cm aunty die jugak la. ahakz! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...