Monday, April 11, 2011

.: Spring Summer Fashion Show 2011:.

uishhh.. macam lah kt malaysia ade 4 musim bagai yg nak gi fashion show... hahaha. pape pon layankn jelah.

ok2.. ni kisah 06042011 yang lepas. niat dekat hati nak pergi lah tengok da 'org' invite tapi MALAS,sudahnya aku ckp dekat mr.zach aku tak nak join event QS & RX. sekali mr.zach ajak pergi jugak. sudahnya aku pakai t-shirt + jeans astu menonong drive ke mid valley. mod mase ni MALAS SEMALAS MALASNYE. tapi bile da terpacak kat centre court mid valley, mata plak terpandang orang ramai tetibe mod MALAS hilang. hakhakhakhak. lagi2 dapat berjalan kat red carpet. poyo + berangan macam artis. (red carpet kontot. tak sempat nak feel pon) muahahaha. tetibe M aku tak ade!!!! yg dtg semangat (semangat dek ape aku pon tak taw) haha. paling beh bile dapat free gift dr QS & RX. aku ni duk excited la dpt barang2 RX sekali tgk dlm beg sume brg QS. pe kes wey!!! sudahnya aku bg je kt mr.zach!!! hangin je !! beg RX tp barang2 QS. huii cuma aku boleh guna voucher yg drg bagi tu je. tu pon RM50 sajork!! (tapi aku rembat mr.zach punya. menjadikan voucher aku rm100. kahkahkahkah. padan muke lu zach.)

so korank tengoklah gambor yang mr.zach snap tu. dlm camera aku tu, penuh dengan model2 RX. ade dlm 100 kpg duk pulun amek gambor. ish tak faham aku. sudahnya aku delete je. menyemak okay. hahaha. tp tuk tepek kt blog, aku da pilih skit2. nak letak sume tak rajin sgt aku aih...



best moment antara aku dgn RX. poyo..





ni DJ2 dr Flyfm. si nadia, ben n lagi sorang aku tak taw. haha




QS n RX utk kids pon ade jugak.







surfboard tu kalau jual pon aku rasa ade orang nk beli. orang yg nak beli pon aku bajet tak reti nak surf2 bagai.









habis je event tu.. terjah butik RX n QS. habiskn voucher rm100. tapi bak kate orang kn.. org tamak selalo rugi. pakai voucher 100 tp duit habis 299.70 hahaha. sgt rugi. tp berbaloi2 pd aku sebab duit mr.zach. haha

8 comments:

Nava.K said...

sexy and colorful swim wears.

AJ.Edrez said...

Memang berbaloi.... sementara ada can, perabih je. Hahaha *keji*

Ana Suzana said...

PERGHH.. kenyang mata tgk org pakai bikini.. kekekke.. kalo ana dan dan tu jugak heret laki ke tempat lain..ekekkeke

Fyda Rahim said...

nava K: hehe. =)

Fyda Rahim said...

A.J Edrez: hahaha... ye betul.. lagi dpt free lg beh.

Fyda Rahim said...

ana: haha. tulahkan.. mmg mamat2 kt situ asyik gile tgk.. seb baek omputih..

yatt said...

nak gak voucher 100

Fyda Rahim said...

yatt: xdok doh nate boucer tu yatt.. abis kawe guno. haha =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...