Monday, April 25, 2011

.: tidakkkkkkkk mungkinnnnnnn :.



ape pasal lah 'ko' nak keluar awal? keluarlah seminggu awal ke seminggu lambat ke. boleh jugak aku tengok. ni tak date tu jugak lah yg 'ko' nak keluar. arghhhhhhhh tak suke.!!!!. tak suke!!!.. arghhh cma ne ni. nak ubah date lagi ke? ke nak amek balik date asal? or biar 2minggu lps tu baru aku dpt tengok 'ko'? arghhhhhhhhhhh aku tak suke tengok bile orang lain dah tengok tapi aku xtaw pape.. tidakkkkkkk!!!!. lagi2 aku tunggu 'ko' dari taun lepas lagi. kenapa? kenapa MICHEAL BAY? kenapa ko setuju tayang cite TRANSFORMERS: DARK OF MOON pada 1 july 2011? kenapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???? 1 july 2011 adalah date penting aku dgn mr,zach. mane aku nak cari GSC kat kelantan nun? arghhhhhhhhh tak suke!!!!



to: zachtron, cam ne lau kite tunde lg date tu? PANG!

2 comments:

AJ Edrez said...

Tunda??? Memang nak kena PANG!!!

Fyda Rahim said...

k.ain: hahaha.. ye nyaris2 jgk nak kena PANG! tapi bukan dgn mr.zach dengan family sy. haha.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...