Thursday, April 21, 2011

.: aku 'meroyan' bile tgk ni... :.

tengok pe?
tengok ni hah...










menatang tu lah yg buatkan aku jadi 'meroyan' jap. sebab aku memang gile dengan geng2 transformers. tapi ni bukan aku punye. ni kawan satu opis aku yang punye. die beli dan bwk tunjuk kat aku. die dgn aku jelah yg duk cite sal tranformers, member aku yg lain tak layan. hehe.

lagi2 die beli plak si opitmus prime & jetfire. aku suka transformers dr zaman kanak2 lagi. dari cite kartun tu. ye aku kn kasor mase kecik2 dulu. orang pompuan patutnye minat benda lain tapi aku minat bab2 robot2 ni. movie die pon sampai skg aku layan. dulu mase tayang di GSC, aku tgk 5kali. hakhakhaka. kat DVD tgk 102kali pon aku orait je. tak jemu. sebab tu mr.zach aku panggil zachton. sebab die minat Megatron (decepticons) aku plak minat Optimus Prime (Autobots) haha. seb baek la pakwe aku ni tahu aku ni gile tgk transformers. tapi sejak si Jetfire (movie : Revenge of the fallen) jadi baik, terus minat la plak. lagi2 dari jet transform kepada robot p'gang tongkat. cun wey.. adoi meroyan aku tgk menatang ni.

bulan july taun ni, movie tranformers: Dark of the moon (last) akan ditayangkan. ya ampun mmg teruja aku tgk menatang ni.

mr.zach, pe kate dulang hantaran kawen kite nanti kite letak menatang ni. kira cun dah.. lu geng decepticons (jahat) wa geng autobots (baik). lu bagi wa 6 wa bagi lu 7 (ade ke 6 bls 7?) hahaha.. adoiyai.

6 comments:

Shima Md. Zahar said...

fydaaa..
akk pun sokaaa.. tapi kan bila akk pikir balik regenyaaa... baikk aku beli susu dgn pampers si kepink.....

Fyda Rahim said...

haha. akak, mnt jugak ye? bgs2.. ade geng nk cite. sy pon mnt gile tp kalu nk beli tu kne tggu sy kaya sbb skg penting lg nk kawen nk beli brg2. kot nk bg dulang hantaran bertemakan TRANSFORMERS. haha.

Nick said...

wa.. cantik transformer tu :P

Fyda Rahim said...

nick: mmg cantek kn. harga pon santek jgk tu. hehe. rm420

Umiey said...

fyda, good idea gak tu...buat hantaran kawen..hehehehhehe

bl mau kawen?

Fyda Rahim said...

umiey: kalau bole skg jgk nk tawen ni. hehe. bgskn idea tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...