Monday, April 25, 2011

.: layankan jelah... :.

hari sabtu lepas dengan rasmi aku pindah dr rumah abang aku kat bangi. aku duk sensorang kat rumah aku. azabnye ya Allah memang rs cam nk buat bunji jumping je. (boring nak mampus) haha ye ar malas nak turun, da turun kena naik plak. rumah plak tinggi. huii.. sekali pikir sal lah dapat rumah tingkat 16 sangat2 buat aku malas. (bertambah malas senaunye) kahkahkah.

da lar semalam malas. perut plak lapor. nak turun gi makan malas, nak masak boleh tapi macam malas jugak, hahaha. sudahnye aku kol kakak aku tanye2 kot2 die nk dtg rumah aku. hihihihi. jwpannye 'aku malas nk gi umah ko' hambek ko fyd.. malas jugak die ropanye. haha. gamaknye tak ade sape kot nak datang rumah aku. hehehe.

dari aku buat bunji jumping yg memang sah MATI bersepai kat bawah apartment bek aku masak. haha. malas tak malaslah, aku amek udang 5ketoi astu basuh, masak nasi, amek bahan2 lebih kurang je, astu buat nasi goreng. hahaha. malam tadi bersilat2 lah aku kat dapur. wahal masak nasi goreng 'untitle'. kahkahkahkah.



tadaaaaaaaaaa!!!!!!















tulah nasi goreng 'untitle' aku plus plak teh o ais (aku sejuk bekukan dalm petis ais). aku main reka2 je. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. perghhhhhhh memang sedap, sangat2 sedap. aku masak banyak. aku tapaukan sekali utk mr.zach. hantarkan untuk die. keluar jugak. kahkahkahkah. ye die kate sedap. yihaaaaaaaa.. (tak kisahlah ko amek hati ke pe.. janji ko ckp sedap, lepas ni aku masak lagi ye..) kahkahkahkahkah.

memandangkan aku diet ( diet mkn nasi? haha) nasi dlm pinggan tu tak habis, udang 5 ketoi pon tak habis. ishhh.. membazir. sebelum masak lapor sgt2. dah masak tetibe pikir tgh diet. kahkahkahkah. lepas makan terus naik 'basikal tak bergerak' haha utk senaman membakar kalori. kahkahkahkah.




4 comments:

Shima Md. Zahar said...

perghhh sangat menarik dan tertarik nasi goreng itew..... nak sikittt..

aloorr jangan kata ko ler yg menetap di tingkat 16... akk ko nie yg tingkat 5 pun hazab nak keluar umah.. malas tahan dewa cipan...

Fyda Rahim said...

haha. akak nasi goreng tu tgk pd 'wajah' mmg x menarik tpiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sedap. siyes. lantak la org ckp msk bakul angkt sndiri. haha =p

jum kite bermalas-malsan bersma2. haha.

mawar (^_*) said...

makkaihh..tnggi nye umah...!tu paling atas ke kak??sy nk udang tu plz... =)

Fyda Rahim said...

ain: pling tinggi 18..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...