Tuesday, November 30, 2010

.:result:.

result? hehe cam nk bagi result exam je kn? hehe.. tak, sebenarnya aku nak komen tentang movie yang aku tgk sepanjang November. (wah da mcm pengkaji cite je ko ni fyd) ok dari awal november aku tgk ade dlm 9 movie je. 9 je? is! selalo banyak aku perabis duit kt GSC ni. mungkin Mr.zach aku cuti semester, so die balik kampung jadi aktiviti aku terhad la. nak kua dgn member dorang sume da berlaki. hehe. ok berbalik pada topic aku ttg result sepanjang 9 movie yang aku g tgk.


1. RED
cite ni mmg beh gile. sampai satu panggung tepuk tangan.. hehe. dorang emo terlebih. hehe.

2. THE OTHER GUYS
ok cite ni bagi aku la.. kureng sbb 1 mungkin aku tertipu dgn pelakon yg hebat, sekali pelakon base je. (sape pelakonnye? cari sendiri ar. hehe)

3. TAKES
ouh cite mmg beh, action die ok sbb sape2 yg pernah tgk cite italian job akan rasa cite ni lbh kureng cm tu la.. (tp italian job lg gempak. hehe)

4. CUTI-CUTI CINTA
ermmm cite ni sbb ada si Farid Kamil je. tp bagi aku cite ni byk gak unsur² lawak yg boleh bt aku tergelak la (da aku minat si FK tu die bt pe pon aku suke je.. hehe)

5. UNSTOPPABLE
huh! yg ni mmg awesome ar.. siyes aku mmg suke cite ni. kisah yg penuh dgn action, walaupon berkisahkan keretapi ttp aku rasa mmg beh gile cite, & mmg tak rugi duit aku habis sbb tgk cite ni.

6. ESTET
ermmm.. cite ni la yg aku rase kecewa (perghhhh) sbb jalan cite yg tah pape. pergi tgk sbb si FK tu la, sekali aku n mr.zach mgeluh. haha. (td je bt ayat FK bt pe suke, sekali cite ni mmg mgecewakan aku, eh tp bukan salah die kn? hahaha.. skrip tak bgs kot..)

7. SKYLINE
cite ni mmg HANGIN 1 BADAN, cm bodo je tgk cite ni. tajuk cite tak nak kalah tp kisah bercelaru. alien turun bumi sebab pe pon tak tahu, tup2 ramai manusia di bumi mati sebab sedut otak, sekali dtg tentera yang tak tahu dtg dari mana menyelamat bumi tp mati jugak. last sekali end dgn manusia tu jadi alien jugak. pebende korank bt cite wey!! sgt² tak beh ok cite ni.

8. HARRY POTTER THE DEATHLY HOLLOW
yihaa... cite ni mmg tak payah komen banyak². kalu mmg ko layan dari awal cite ni sampai kena tunggu july taun depan baru habis memang peminat HP la kn. so bagi aku yg HP ni sgt2 beh. (see..) hehee

9. RAPUNZEL
walaupon ni cite kartun ttp mmg BEST ok. siyes sape2 ade anak, anak buah, anak tiri, anak angkat, adik or korank sendiri bawak pi tgk. gelak je kija ko. siyes!


tetiba macam tak puas hati sebab 9 movie je aku tgk? ish.. hari ni last November.. ermmm cite ape eik aku nk pulun hari ni? ermmm tgk ngangkung la. (nak tunggu mr.zach tp lambat, tetibe tak puas hati tgk list takat 9 je. harus aku g tgk ni. manusia mmg penuh dgn hawa nafsu..haha)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
GSC... tunggu aku di bulan Disember!!!!!!



post by:-


2 comments:

khaiekin said...

best n kelakar sgt ke movie repunzel tuee...
heehehee...mcm nak g tgk je..
mesti xrugikan klau g tgk ceta ni

Fyda Rahim said...

hehe.. sgt2 xrugi.. try la gi.. enjoy gile.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...