Friday, November 12, 2010

.: al-kisahnye:.

hye sume...
aku ni bukan pe.. mase lame lg tp 1 hape aku x buat lg.. lagi² c mr.zach aku tu.. bile tanye sume ok.. orait.. angguk pale... ish sampai aku mls nk tanye pape.. kes? kesnye gini.. kite org ni da decide nk kawen taun dpn.. insyaAllah pertengahan taun (doa² kn ye kwn²) so kompem la aku ni hepy tahap gaban.. gediks? opkos ma.. nk kawen ngan buah ati a.k.a pilihan ati kompem suke, gumbira,senang. hehe... so sume hal aku rancang dr setat die hajak aku kawen... da 2 bulan aku duk rancang ttg wedding aku... paling aku risau baju aku nati kaler pe..(aku ni cm manggis.. gelap yg suwitttt².. wakakakak... hakktuihh) so hagak ssh la aku nk wt keputusan nk pilih baju kaler pe kn.. (org len senang je.. kate la yg ko tu ssh yg amat bab² gini fyd oii.. hahha)... byk la kami berbincang.. dr bab tema, pelamin, gift,fotografi, kad kawen.. ish byk la yg kite org duk bincang.. n setiap pe yg bincang sume amat mudah ok..sbb? mr.zach asyik ckp ok.. orait.. angguk pale.. langsung tak membantu aku.. mmg la ok la kn sbb die jenis yg tak kisah... ye tak kisah sbb bincang mulut je kn.. tp ade sekali tu, bila aku ckp aku nk pelamin yg cengini cengitu... die cume kate ok je. so sng la kije aku kn.. TP.. bile bkk je website pelamin yg aku suke tu, n tunjuk kt die.. terus dtg 'mood' die...

mr.zach : b nk yg ni... (smbil tunjuk pelamin ikut taste die la...not bad ok..)
aku : ermmm ok gak.. cantek.. (mmg cantek ok yg die tunjuk.. n t'pk sal la aku tak ternmpak pelamin tu.. eh abaikan)

mr.zach : tp b nk tukar kusi die.. b nk yg cm ni.. (sambil duk cite kt aku ttg kusi cm wedding adik die dulu...)


aku: (senyum cm kerang busuk)

mr.zach : astu b nk ade yg cenggini... (smbil tunjuk pic pelamin n siap lukis gak...lukis yg base2 je)


aku : (wahh.. )


mr.zach: ok kite pilih kaler pelamin ye.. b nk yg simple tp nmpk cantek..


aku :(wahhhh lg...)

mr.zach: astu kn b nk gak bende² ni sume (smbil tunjuk kt pic pelamin segala hiasan.. tp die ttp nk tukar design tu ikut taste die..)


aku : (wahhhh.. n wahhhh...)


mr.zach : (tgk aku then ckp) sal diam je? ok tak yg b pilih ni?


aku : ngeh..ngeh..ngeh.. ok b.. suke! santek!... (kalah aku yg dak AD) haha.. cume tang kaler tuk pelamin aku cm nk tukar lg..


so korang leh tau kn... maknenye c mr.zach aku ni.. takat ckp xde pape depan die or ko tak tunjuk pape kt die or tak de brg2 dpn mate die,die tak leh bg pandangan... len cam aku.. imagine je.. sume tersusun indah kt pale otak... astu ilang.. haha.... (t'serlah aku sebagai dak AD.. hahahaha..) nk bt cm ne.. mr.zach bkn1 aliran yg aku.. aku seni nye org.. die perubatan nye org.. tapi kami ttp ngam bab² cinta kami.. (wahhhhh.. poyoh seh ayat) so sudahnye... aku diam smpi kemarin baru bkk cite hiasan n brg² utk ltk atas dulang hantaran... sbb? aku n die tgk majalah pengantin... hahaha....yg pasti mr.zach sgt sng utk bg idea n aku pon sng... tak pyh duk gelabah biawak lg... hahaha.. (aku ni jenis gelabah sikit.. hahaha ptt la mr.zacg sakit pale) ahakz!
so kalu kwn² ade idea.. leh ar bg pandangan korank kat aku.. sbb aku ni da blur da.. tak kisah la nasihat/petua yg baek tuk aku ikuti... n xkisah la ttg pelamin ke.. makeup ke.. katering ke... baju ke... ala sume la yg korank tahu.. tolong sajes pd aku ye... lg² sape2 tau yg kt area temerloh n kwsan² tu la..
TQ
=)



ok² ni la contoh kusi (kusi je k.. yg pelamin tu bukan..)yg mr.zach nk sgt tu.. kusi laen die xnk.. mmg style skg pon kn... tak kisah la janji die duk sebelah aku time sanding.. haha..

post by:-



1 comment:

zach said...

ok...cun...haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...