Thursday, November 4, 2010

.:berlagak sangat ko kn!!;.

smlm aku balik dr kije trus m'gadap roti ngan peanut butter ..tak sempat² nk mndi bagai.. aku balun je roti tu... hehe.. bajet mkn ptg² sambil layan cite indon CINTA KIRANA kt astro ria..konon² nye tak nk mkn mlm la.. sbb nk diet la kn.. roti tu plak bukan la byk nau... ade la dlm 6 7 8 keping je..(byk la tu..haha) skli duk lyn cite indon tu smbil amek 1 astu sapu peanut.. ngappppp kt mulut.. astu amek lg 1 then sapu lg peanut... ngapppppppp lg.. smbil duk ngappp² tu mate ni x beralih dr cite indo.. mulut bek nye duk kunyah... niat dlm ati..( niat ok!! niat) nk mkn 2 0r 3 kping je.. sbb kt opis aku da bedal mkn nsi lemak.. (tmbah lg lemak aku.. ish) tp stakat niat je la.. aku bedal roti smpi tggl yg bawah tu (ala yg keras tu.. ) skli aku terkejut... (cehhhhh )... tggl 1 dr 6 7 8 kping tu... ptt la aku kyg gile.. hahaha.. aduhyai cm ne aku nk diet cengini.. ko ni tak displin la fyd.. dlm duk kyg² tu cm syg la plak roti yang tggl 1 je.. kot aku nk buang.. astu kot nk br je smpi expire kn.. last²? aku br kn la jgk... sbb? hehe tak nmpk sgt aku mkn smpi habis..cm org kebulur je kn.. haha.. truk tol aku... skli aku tgk kat tag arge roti tu..eh mmg roti ni da expire pon.. lewat sari.. astu td mse duk sapu2 peanut tu xde plak aku nmpk kulat bagai.. kira da msk pewot aku kira ok la tu.. pling² truk pon aku skit pewot astu cr toilet tu je la.. (eh.. kompem je xde pape.. skli de pyakit sbb mkn roti berkulat.. tetibe duk pk.. jgn jantung, hati aku berkulat da la.. hehehe...aduhyai.. jgn la mtak simpang!!) ok smbung.. da setel mkn roti yg xde kulat.. (pujuk ati) mndi² astu baring smbil nk tggu maghrib.. tetibe mr.zach kol ckp lps isyak nk g mkn... aku plak mse tu da kyg.. ye la ko da bedal roti byk gile.. sbb awek yg sgt bek (hahaha) aku polo kn gak.. kira teman mr.zach mkn je la... tp mmg aku da duga.. bile aku n mr.zach da smpi restoran tu.. dlm ati duk bt ayat kalu² die tnye aku da mkn lum.. (ouh kali ni x nk tipu xmkn tp nk ckp mkn ciput je.. hahhaa..aduh trok ko ni fyd.. sori ye B) skli mr.zach x tnye aku.. yg die tnye :-

mr.zach : ko nk mkn pe?
aku : (kompem ar gumbira bile leh mkn tp aku x nk la nti die kte amboi pantang pelawa) mcm xnk je mkn la.. aku kyg.. (wahhh kyg ko.. wahal pewot aku da bt konsert awie..haha)
mr. Zach : sure ko xnk mkn? kalu nk mkn order la..
aku : (still blagak) xpe la ko je la mkn zach.. kang aku lapar aku order...
mr zach : ok..
(kami ni mmg jns ckp aku n ko.. bile time romantik bru de pgilan yg suwitt2 je)

dlm 15min la gak sume yg mr.zach order sampi.. hah mse tu myesal x suda.. mse tu la plak pewot lg bergegar cm gunung merapi tu.. (gegar je ok x meletop pon lg) mr.zach pelawa la mkn.. tp aku pon x taw sal la nk gediks nk gak ckp kyg.. mkn je la kn..ish blagak sgt aku ni.. da tntu die yg suh mkn.. tp tu la.. aku still ckp kyg.. ish mulut ni sal tah nk nipu (sori b) da setel mkn.. mse tu aku duk pk nti blik nk singgah mekdi.. wahhhhhhh selera x hinggat... duk plan da.. hantor mr.zach blik kang aku g 'mronggeng mekdi' kt drive thru.. tp arghhhhhhhh.. xjd sbb aku mls nk g amek wit kt atm.. jauh.. wit yg ade 2hinggit je.. aduh last² gigih gak suh otak ni pk nk mkn pe dgn arge 2 hinggit.. skli terrrrrpikir nk mkn bege msia.. ala bege ramli tu la.. hah jadik! skli aku da g x bukak plak store bege brader tu.. aduh.. arghhhhhhhhhhhhh!!! nyesal belagak ngan mr.zach ajak mkn..akhirnye drive blik umh astu tdo.. sbb x dpt mkn gak aku bgn lambt nk g kije.. (eh de kaitan ke?) hahaha ade aku kisah??? hahaha... ok nk smbung bt kije... ahakz!

post by:-



2 comments:

Rose Emely said...

poyo nyer lahhhh....

Fyda Rahim said...

hahaha... br ar.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...