Tuesday, December 20, 2011

.: Pembalasan :.


haha. sebelum tu kena gelak dulu. sebab aku dah siap2 packing baju2 aku & mr.zach. aku amek cuti 4hari so total semua 10hari dapat.... cuti tahun ni melambak2 lah plak.. ouh ye.. aku dah rajin datang kije kn.. lalalalalala.

tak sabar nak balik kampung punya pasal tu yang baju dah siap2 letak dalam beg. haha.beg QS opkos mr.zach dan baju2 die selalonye akan banyak dari aku. (ouh kami tengok tempat yang nak tujui, kalau balik kelantan, opkos baju aku paling sikit, tapi kalau balik pahang baju aku paling banyak. haha. sebab balik rumah mak masing2 dah sure baju kat kampung tu berlambak. haha.) aku plak jenis tak suke nak tinggal baju kat rumah sedara mara o MIl aku. entah tak tahu jenis ape. aku rela angkut segala barang2 aku kehulu-kehilir. lagi pon ko naik ketekn.. so tak ade masalah lah kan. hehe.

so dah siap kemas2 cuma tunggu hari jumaat malam je. balik pahang sari.. lepas tu balik kelantan 9 hari. yihaaaaaaaaaaaaa.. tu dah adil ok. sebab pahang aku selalo balik. kelantan ni baru nak balik, last balik masa raya pose. huhuhu. seb baik ma n abah aku jenis faham. tapi kali ni ma aku dah tanya banyak kali. kalau tak tanya pon memang aku nak balik jugak. hehe.

* mod~ balik kampung... ooooo balaik kampung... hati riang. selamat hari raya korank.. raya x-mas. hahaha..

6 comments:

lieyalatif said...

way...mcm tak mo balik sini je kooo hahaahahah....

Fyda Rahim said...

lieya: haha.. tu la kan.. sume baju z aku bwk.. bkn pe die jenis ssh bab2 baju die. so aku angkut sume. sng. tiada alasan die nk balik awal.. sbb bju bwk skit je.. haha..

...sWeeT uMi... said...

ni mood balik kg la ni yeh...nak itot hehehehe...akk pun dah lama tak balik...MIl pun dah calling2 tnya bila nak balik...gamat nya bln 1 ni kena balik daaaaaa

Rose Emely said...

haku selalu je balik...tak sempat mak bapak nak tanye balik ke tidak...wakakkaa

* mode dengki!

Fyda Rahim said...

k.naemah: sy nk balik umah mak sendiri.. umah MIL dah sellao balik.. so tggu thn dpn plak balik.. hehe..

Fyda Rahim said...

RE: ko memeng... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...