Thursday, October 16, 2014

.: kisah taska KEMAS :.

Assalamualaikum
 
Hari ni bru rs nak post entry pasal taska anak. Alhamdulillah... syukur sebab ammni dah diterima masuk ke taska KEMAS. Pihak KEMAS hantar SMS bagi tahu ammni diterima.
 
Actually kenapa taska KEMAS ni ade dh pernah bagi tahu sebab-sebanya. Kalau nak tahu boleh cr balik entry bulan june. ( aku update dr enset so tak reti nk link kan entry yg lama.. haha. Buta IT)
Tapi yang pasti DEKAT & SENANG. yelah bawah apartment sendiri. Menyenangkan aku dan mr.zach utk hantar dan pickup ammni. Bab2 lain pon ade jugak tp malas nak taip balik. Hehe.
Taska ni sampai umur ammni 4tahun. Harap2 ammni suka dan boleh bergaul dengan kawan2 baru. Sambil belajar. Ammni ade 3bulan utk setup diri die. ( hahaha over sangat mama ko ammni setup2 bagai)
 
Ade yang tanye kenapa taska KEMAS pilihan aku. Jawapan aku senang je. Utk kesenangan semua. Aku.. mr.zach dan ammni. 2thn macam2 kita org ni lalui.. hantar anak ke presint yg jauh dr p11. Dengan mr. Zach oncall/shorcall susah nak g amek kalau ade pape pon insyaallah senang utk aku handle. Kalau ade pilihan yg bagus kenapa perlu bersusah payahkan. InsyaAllah ade rezeki lebih lepas ammni 4 tahun aku dan mr.zach akan tukarkan ammni plak ke tempat lain. Tukar angin orang kata. InsyaAllah.  Tp so far KEMAS ok. So dapat KEMAS ni dah bersyukur sangat. Sebab ramai yang mintak tak dapat.
 
 Alhamdulillah.
 
tahun depan shayer dah 3tahun

2 comments:

mama bella said...

GOOD LUCK AMMNI :)

Nurulazila Azmi said...

salam..saya nak tnya..mcm mana hendak daftar anak ke taska kemas?usia berapa tahun taska kemas amik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...