Saturday, May 3, 2014

.: pra-birthday ammni :.

Assalamualaikum

Hari sabtu pon rajin update blog. Hahah. Rajin sebab..

Hari ni bawak si ammni makan2 dan jenjalan. Bg die penat.. selalo minah tecik ni banyak sangat tenaga die. Heran aku. Hr ni bg penat lain macam sikit. Senang aku nk rehat mlm2. Lagi2 mr.zach oncall malam ni. So kalau aku sorang nk melayan ammni blh semput aku. Haha.

Tempat kita orang wajib alamanda. Mana lg. Sampikan kawan2 aku ckp aku ni duta alamanda la. Hahaha. Senang sikit kalau alamanda. Dekat je.

Hr ni banje mr.zach n ammni makan manhattan fish market. Sebab terjebak dengan si blogger pames lieyalatif tu. Die up pic kt group kami. Oiii jenuh berzikir kt telinga pak imam tu. Dan akhirnya tercapai. Makan base2 je sbb lepas tu nk bawak ammni g main2. Br die seronok. Sian die. Lagi2 esok birthday ammni.

Mr.zach plk xtaw die g usaha brg2 tuk hadiah birthday ammni esok.

Meh2 layan pic. Hari ni boleh tahan habis duit main menatang2 tu semua. Hahaha. Rm15. 1 token 0.50. So bayangkan. Sgt puas hati lah ammni. Seb bek die tak mengamuk time nk balik.

3 comments:

lieyalatif said...

bahagia tol besdey girl...mcm2 di treat mama ngan papanye...auwwww....

hepi besdey ammni sayang...jadi anak yg solehah, bijak dan cute forever key...maintan keperamahan awak tu tauuu...tu yg buat semua sayang ammni...cheeky girl gituuu!!

aIEn said...

hepi besday cute gurl!!!

aunt doakan semoga Ammni mjadi anak yg solehah, bijak dan mjadi kebanggaan mama n papa ok =)
31hb nnt kt ptong kek sengsama ye =)

Haslindayati Hisamudin said...

happy birthday ammni si bella penakut naik kete tu nangis haha membazir 5 kupang aku :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...