Monday, April 16, 2012

.:surat utk baby :.

dear my little baby,

mama ada satu pertanyaan, rasa-rasa baby lah memang tak mau tunjuk gender baby kat mama ke? mama & papa dah lama sangat duk tunggu ni. (tunggu punya tunggu macam kapal nak masuk doc haha). sampai sekarang baby masih tak bagitahu gender baby tu boy or girl. dah 34 minggu 2 hari dah mama usung perut ni baby oiii. ade 41 hari jelah lagi. setiap kali gi scan manjang doctor cakap baby aktif, sampikan doctor tu main teka2 plak dengan mama gender baby tau tapi still tak nampak. napelah susah sangat baby nak tunjuk? baby pemalu eik? last scan hari tu pon tak nak tujuk. baby ni tak mau baju2 ke barang2 comel ke? baju baby mama beli tak banyak pon, sebab takut nanti beli lain keluar lain. tilam baby pon mama dah belasah je beli yang ade gurl skit2 n boy sikit2. tulah sape suruh tak tunjuk gender lagi.

dari 5 minggu sampai 8 bulan lebih mama kandungkan baby, baby tak nak jugak tunjuk. 26 april ni scan tau tak? (nada tegas!) so baby kena kasi tunjuk dekat mama okay. bukan apa senang mama nak 'PAW' papa beli barang2 baby ni untuk kali terakhir. orang lain pregnant 5, 6 7 bulan dah settle beli barang2 baby. tapi dah baby tak tunjuk so mama & papa tak beli banyak. dah tunjuk baru boleh beli. hehehe. so baby kasi tunjuk ok. sayangggggggggggg baby. ^_^

yg ikhlas nak tahu gender baby,
mama =p

2 comments:

yatt said...

comel jer mama ni.. hihih

sHeeMa DeaN said...

kesiannnnnn.. mama yang hampa.. kah..kah..kah..kah..

jawapan dari bb..

bb tak mo mama membazir beli baju bebanyak masa kecik nie..sebab nanti bb pakai sekejap jerk.. nnt bb dah besar baru laa mama leh belikan baju yang cantik2 dan mahal 2 lagi berbaloi...

sekian dari bb dlm perut mama ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...