Monday, April 9, 2012

.: Movie - April :.

untuk bulan april aku dah cakap dengan mr.zach nak kasi layan cite-cite before aku bersalin. aku dah buat list cite mana yang aku nak tengok. selalo macam nilah bila boleh layan movie, sume cite yang tak best pada aku keluar. dari tak dapat tengok movie langsung baik rembat je mana2 cite pada aku yang best lah. 'selera' korank aku tak sure tapi pada aku selagi cite tu cite merepek meraban yang otak aku leh terima aku suke je tengok.hahha

sudahnye 2 movie je yang okay pada aku. STREET DANCE 2 & BATTLESHIP. yang lain aku tak berapa nak tengok lagi. lagipon GSC sekarang dah tak boleh nak booking mcm biasa. sume kena byr dan2 tu jugak. jenis aku ok je. tapi mr.zach kadang2 datang mood die tak nak tengok (walaupon dah janji) sure die tak nak punya. so banyak kali jugak aku booking tapi tak dapat gi. (padan muka sendiri) so lepas ni kompem kena g beratur dan beli awal2. tu sume kije mr.zach.

may? ouh bukan2.. tayangnye pada 12 April 2012 hari khamis ni. hihihi




paling aku nak tengok cite battleship tu hah.. sebab ade si Liam Neeson. suara mamat tua ni sebijik cam OP (Optimus Prime- Transformers) yang aku taw sore OP tu memang sore dari orang tua tapi tak sure pulak si Liam Neeson ni ke tak. yang tu tak Google lagi. haha. di sebabkan sore die + cite ade robot2 + merepek meraban memang kompem tu pilihan aku. haha. nak buat macam mana. citarasa orang lain2. hehehe.


1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da lma tak tgok wayang tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...